Bituum

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Bitumen

Bitumineuze dakbedekking

Dakbedekking van bitumen (dakleer) wordt gebruikt voor platte daken zoals het dak van een garage, aanbouw of dakkapel.

Dakdekkersbedrijf Breedt is ervaren in het aanbrengen, vervangen en repareren van bitumineuze dakbedekking. Dit soort dakbedekking wordt meestal toegepast op platte daken en wij bieden verschillende mogelijkheden voor afwerking. Het is daarbij ook mogelijk om uw platte dak direct te isoleren bij het vervangen van de dakbedekking.

Kosten
Het vervangen van bitumen dakbedekking hangt af van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Soms kan een enkele laag worden aangebracht over oude dakbedekking, in andere gevallen moet onderlaag en toplaag vervangen worden. Dat laatste is overigens altijd beter omdat de conditie van het hele dak bekeken kan worden. Mocht er houtwerk zijn aangetast van kunnen direct de slechte stukken hout vervangen worden.

Wij kunnen u adviseren wat de beste aanpak is voor een duurzaam resultaat zodat uw dak weer jarenlang bestand is tegen alle weersinvloeden

Ons bedrijf is u van dienst bij:

  • Ontwerp & planning voor vervangen van bitumineuze dakbedekking
  • Alle voorbereidende werkzaamheden zoals verwijderen oud dakleer
  • Plaatsen bouwsteigers en waar nodig containers
  • Herstelwerkzaamheden
  • Plaatsen van dak doorvoer

Als uw plat dak beschadigd is door stormschade of het dak is ingezakt dan helpen wij u met de best mogelijke aanpak, ook al er een noodoplossing moet worden gemaakt. Ook voor daken van nieuwbouwprojecten van klein tot zeer groot zorgen wij voor een heldere planning en snelle doorlooptijden .

Uw opdracht online aanmelden:

Bitumineuze dakbedekking
Wij maken gebruik van de beste kwaliteit dakleer met een levensduur van 25 tot 30 jaar. Het dakleer wordt door onze ervaren dakdekkers met branders aangebracht. Het vervangen van bitumineuze dakbedekking is een hele klus en daarom is het belangrijk dat het dak goed onderhouden blijft zodat de maximale levensduur behaald wordt.

Toepassingen
Het is een van de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken van woningen, gebouwen en vaak op daken van schuren en garages.

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

bitumen

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl