Roevendak

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Zinken roevendaken

Een roevendak is een type dak dat bestaat uit platen zink. Dit soort dakbedekking kan worden toegepast op licht tot stijl hellende daken. Een roevendak valt onder traditionele dakbedekking en is te herkennen aan de roeflatten die in de lengterichting van het dak zijn aangebracht.

Het aanbrengen van een roevendak is traditioneel vakwerk. De aanschafprijs van een roevendak hoger ligt dan andere soorten dakbedekkingen. Het is dus belangrijk dat het in één keer goed gedaan wordt. Daarbij zijn kennis en ervaring bepalend voor de levensduur van een roevendak.

De werkzaamheden moeten goed worden uitgevoerd waarbij rekening wordt gehouden met alle eigenschappen van zink.

Roevendaken worden overigens ook van andere metaalsoorten gemaakt. Waar zink een echt traditioneel metaalsoort is bestaan er nu ook roevendaken van bijvoorbeeld aluminium. Aluminium heeft ook een zeer lange levensduur fabrikanten geven tot meer dan 30 jaar garantie.

Nieuw roevendak?

Bent u van plan om een roevendak te plaatsen of heeft uw woning een beschadigd of verouderd roevendak? Neem dan contact op met ons, wij helpen u met de best mogelijk aanpak met uiterste budgetbeheersing.

Wij gebruiken uitsluitend het beste zink dat voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Zo waarborgen wij voor u de beste kwaliteit mét garantie op alle zinkwerken en werken wij met de beste materialen.

Naast roevendaken bestaan onze zinkwerken ook uit:

  • Opdeklijsten.
  • Felssysteem.
  • Fels werkzaamheden
  • Dakgootsystemen, dakgoten
  • Dak voor erker of dakkapel
roevensysteem

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl