Lood

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Lood werkzaamheden

Dakdekkersbedrijf Breedt verzorgt alle werkzaamheden aan lood. Lood wordt gebruikt bij gevelbekleding, dakbedekking dakgoten, schoorstenen en andere toepassingen op en rond het dak.

Lood biedt mogelijkheden bij het ontwerp van woningen en gebouwen, daarbij kent lood een lange levensduur en onderhoudsvriendelijk.

Schoorstenen zijn plekken in daken die extra aandacht verdienen voor een langdurige waterdichte oplossing. Voornamelijk oudere huizen hebben last van vochtproblemen. Vaak is de schoorsteen in slechte conditie en zijn dit de veelvoorkomende plaatsen met vocht en schimmelproblemen.

Een inspectie van de schoorsteen kan uitwijzen of de schoorsteen te renoveren is. In sommige gevallen is alleen het loodwerk aan vervanging toe. Bij slechte voegen kunnen deze vernieuwd worden en als de bakstenen erg verduurd zijn is het vaak beter om de schoorsteen af te breken en opnieuw op te metselen.

Als loodwerk gescheurd is kan dat wijzen op werking in de constructie. Als lood onder spanning komt te staan kan dat spontaan scheuren. Als het loodwerk nog niet heel oud is verdiend dat mogelijk aandacht om te oorzaak te herleiden. Wellicht is het loodwerk niet goed aangebracht of is er een andere oorzaak.

Alle loodwerkzaamheden worden met de grootste zorg uitgevoerd waarbij rekening wordt gehouden met alle eigenschappen van lood.

Bent u van plan om schoorsteen te renoveren of andere lood-werkzaamheden te laten uitvoeren?

Neemt u dan contact op met ons. Wij helpen u met professionele oplossing die altijd binnen uw budget past.

Wij gebruiken uitsluitend het beste materialen voor onze loodwerken dat altijd voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Naast HWA dakgootsystemen bestaan onze zinkwerken uit:

  • Opdeklijsten.
  • Roevensysteem.
  • Felssysteem.
  • Fels werkzaamheden.
Dak werkzaamheden

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl