Zinkwerken

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Wij gaan voor het beste resultaat

Dakdekkersbedrijf Breedt is specialist in ambachtelijke zinkwerken. Zink kent vele toepassingen, van complete dakgootsystemen tot opdeklijsten en van regenpijpen tot dakbedekking voor erkers.

De meeste dakgootsystemen in Nederland zijn van zink en er zijn in hoofdlijnen twee uitvoeringen; een bakgoot (in de vorm van een bak) en een mastgoot (halfronde vorm).
De zinken dakgoot kan vrij gemonteerd zijn met beugels maar bij oudere woningen en monumentale panden, dat er een bak om de goot is getimmerd.

Als een dakgoot vrij in beugels is gemonteerd zal een slechte dakgoot eerder opvallen omdat de conditie duidelijk te zien is. Als er delen doorhangen en het lekt hier en daar is dat eenvoudig vanaf de grond waar te nemen.
Wanneer de dakgoot in een houten bak is gemonteerd dan valt een slechte dakgoot nauwelijks op. Eventuele lekkages zorgen dat regenwater ongemerkt bij de houten constructie kan komen. Daar kan het water vaak langs de muur weglopen wat tevens weer allerlei nare schimmel en vochtproblemen kan veroorzaken.

Soms wordt na jaren pas opgemerkt dat een dakgoot in een bak lek is. Het hout en balken kunnen dan aangetast zijn.

Dakgoten

Opdeklijsten

Roevendak

Felssysteem

Loodwerken en renovatie

Ons bedrijf vervangt op professionele wijze all soorten dakgoten. Mocht het voorkomen dat tijdens het verwijderen van de oude zinken dakgoot blijkt dat het houtwerk is aangetast dan kunnen onze vakmensen dat in alle gevallen verhelpen. Slechte delen kunnen vervangen worden en overige delen krijgen een speciale behandeling waardoor uw gehele dakgoot weer in absolute topconditie is.

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl