Referenties

Contact

Bellen

06-17 276 503

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Referenties Dakdekkersbedrijf Breedt

Dakdekkersbedrijf Breedt heeft bij de omvangrijke renovatie van onze woning, de oude dakpannen en panlatten verwijderd en nieuwe aangebracht. Tevens hebben ze de dakgoten vervangen door zinken dakgoten en het loodpakket aan de achterzijde van de garage op ambachtelijke gerealiseerd. Ook zijn er in de kilgoten voorzieningen aangebracht tegen de mogelijke overlast van vogels, waarvan wij nu al profijt hebben in vergelijking met de omliggende woningen, die deze voorziening niet hebben. De medewerkers van Dakdekkersbedrijf Breedt werken zeer professioneel en veilig. Ze hebben voor ons zo min mogelijk overlast veroorzaakt tijdens deze grote klus. Prijstechnisch zijn ze zeer interessant en maken gebruik van 1e klasse materialen. Een dikke pluim voor Dakdekkersbedrijf Breedt.

Fam. van Eekelen – Roosendaal

Dakdekker Breedt heeft ons dak gerenoveerd, wat een hele grote klus was.
Eerst moesten alle pannen eraf, waar nodig het oude houtwerk vernieuwd en vervolgens de isolatie aangebracht.
Mpdf, nieuwe dakpannen, alles voortreffelijk afgewerkt.
Rondom nieuwe dakgoten en regenpijpen, alles ziet er weer piekfijn uit!
De mannen werken hard en laten geen rommel achter, hele vriendelijke en professionele werkers!
We zijn heel blij met het resultaat en willen Dakbedekkersbedrijf Breedt van harte aanbevelen bij iedereen die een klus aan het dak moet laten doen.
Vriendelijke groeten,

Mw.Klein – Halsteren

Voor ons jaren dertig huis met mansarde kap waren we op zoek naar een betrouwbare dakdekker, die ons dak met behoud van oorspronkelijk details kon renoveren. Daarbij vonden we het belangrijk dat het nieuwe dak aansloot bij het dak van de buren, zodat de uitstraling van ons twee-onder-een-kap-huis niet teveel zou veranderen. Dakdekkersbedrijf Breedt maakte in het offerte traject een betrouwbare indruk en zette bovendien een scherpe prijs neer. Ook voor de uitvoering van de werkzaamheden verdienen ze alleen maar lof.  Ze werken professioneel, hard en netjes en proberen de overlast tot een minimum te beperken. Ook denken ze mee in het gehele traject. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe dak, dat prachtig aansluit bij de bouwstijl van ons huis.

Familie van Keulen – Steenbergen

De firma Breedt heeft recentelijk ons gagaredak vervangen. Patrick Breedt heeft samen met zijn collega het oude dak verwijderd en een nieuwe bitumenlaag met trimranden aangebracht. Zij hebben dit keurig netjes verzorgd. Het fijne is ook dat Patrick zich aan de afspraken houdt. Wij zijn hier prima over te spreken! ‘

Familie Bruynzeel – Bergen op Zoom

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl