Leien

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Leien

De meest traditionele dakbedekking zijn dakleien, leien worden al eeuwenlang gebruikt dankzij de natuurlijke eigenschappen en vorm.

Bij Dakdekkersbedrijf Breedt zijn wij als ervaren leidekkers toegewijd in het aanbrengen, vervangen en repareren van leien daken. Onze ervaren leidekkers staan voor u klaar, of u nu een nieuw leien dak wilt laten plaatsen, een complete renovatie van een bestaand leien dak of herstelwerkzaamheden wilt laten uitvoeren.

Ons leidekkersbedrijf staat voor u klaar :

  • Ontwerp & planning bij nieuwbouw leien daken
  • Alle voorbereidende werkzaamheden en vergunningen
  • Plaatsen bouwsteigers en waar nodig containers
  • Vakkundige herstelwerkzaamheden
  • Selectie van handgemaakte dakleien

Met specifieke kennis en ervaring in het vervangen van dakleien bieden we u kwaliteit en vakmanschap. Wij staan garant voor duurzame leien daken met de voor leisteen kenmerkende prachtige uitstraling.

Het maakt niet wat voor leien dak uw woning heeft, of dat nu beschadigd is door stormschade of de dakconstructie is ingezakt of u heeft een nieuwbouw leien dak, wij helpen u met de best mogelijke aanpak. We zorgen voor een sluitende planning en snelle doorlooptijd zodra de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Uw opdracht online aanmelden:

Dakleien
Onze leidekker maken gebruik van natuurleien welke afkomstig uit verschillende delen van de wereld. De door ons gebruikte dakleien worden gewonnen in mijnen en groeves in o.a. Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Spanje, Groot-Brittannië en Canada. Onze dakleien zijn afkomstig van de gerenommeerde producenten om hoge kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.

Dekkingssoorten
Er zijn verschillende dekkingssoorten, het patroon waarin de leien worden gelegd. We spreken van een enkele dekking of een dubbele dekking. De dubbele dekking komt het meest voor omdat vrijwel ieder dak met de meest uitdagende ontwerpen ermee gedekt kan worden. Onder de dubbele bedekking Duitse Dekking, Zwitserse dekking en Maasdekking.

Toepassingen
Het is niet voor niets dat belangrijke gebouwen al eeuwen lang met natuursteen leien
bedekt worden. Dakleien van natuursteen beschikken over zeer goede eigenschappen voor een lange levensduur en leien daken zijn prachtig om te zien. Leien worden toegepast voor dak- en gevelbekleding van woningen, gebouwen en vaak op daken van monumentale panden.

leien dak

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl