Epdm

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

EPDM Dakbedekking

EPDM (PDM Rubber) wordt toegepast op platte daken. Het rubber is van hoge kwaliteit waardoor de levensduur wel 30 jaar of meer kan zijn. EPDM Dakbedekking is bovendien nagenoeg onderhoudsvrij en zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en uv-straling.

Deze soort dakbedekking wordt inmiddels al ruim dertig jaar toepast voor voor platte daken.

EPDM Dakbedekking heeft de volgende eigenschappen:

  • Het materiaal blijft elastisch bij temperaturen van -30 tot 120 graden
  • Het rubber kan niet rotten en wortels hebben geen kans
  • Het is sterk bestand tegen uv-straling van de zon
  • Lange levensduur
  • Bestand tegen chemische invloeden

Het EPDM Rubber wordt overigens niet alleen gebruikt voor dakbedekking, het rubber word al meer dan 50 jaar gebruikt voor allerlei toepassingen. En hoewel de meeste dakdekkersbedrijven een levensduur van 30 jaar voorspellen zal dit van een juist aangebracht en EPDM dak van goede kwaliteit veel hoger liggen.

Toepassing EPDM Dakbedekking

Als dakbedekking wordt het vanwege de vele voordelen steeds vaker toegepast. De levensduur is het meest gebruikte argument maar zeker ook het aanbrengen van een EPDM dak is eenvoudiger dan een bitumineuze dakbedekking. Daarbij komt dat deze EPDM uit grote stukken bestaat en bij de meeste woningen en garages uit één stuk bestaat.
Het rubber wordt verlijmd waardoor er geen brandgevaar is zoals bij traditioneel dakleer waarbij de rollen bitumen met een brander worden verlijmd.

Ons bedrijf heeft veel ervaring met EPDM daken en wij kunnen u adviseren hoe u dit het best aan kunt pakken.

Als u een no-nonsense aanpakt en direct de beste kwaliteit binnen uw budget wenst hoeft u alleen uw aanvraag hier aan te melden.

epdm

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl