Dakpannen

Contact

Offerte opvragen

Binnen 24u een offerte in de mail

Dakpannen vervangen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in dakrenovaties en het vervangen van dakpannen van woningen en gebouwen.

Na lange tijd raakt een pannendak verweerd en beschadigd waardoor de kans op lekkage toeneemt. Door tijdig de dakpannen laten vernieuwen heeft u weer een nieuw dak wat weer jarenlang gegarandeerd water- en windbesteding is. Daarbij stijgt de waarde van de woning aanzienlijk met een nieuw pannendak.

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in zowel het renoveren van bestaande pannendaken als nieuwbouw. Wij helpen u met het maken van de beste keuze en mogelijkheden binnen uw budget.

Als u dakpannen gaat vervangen dan zijn er in hoofdlijnen zijn er twee soorten dakpannen; keramische dakpannen en betonnen dakpannen.

Keramische dakpannen worden al eeuwenlang gebruikt voor daken met authentiek karakter.
Er is een ruim assortiment dakpannen heeft u de keuze uit diverse keramische dakpannen. Dit soort dakpannen worden veel gebruikt en kent een rijke historie. Daken met dit soort pannen zijn al eeuwenlang kenmerkend voor de Nederlandse architectuur.
Keramische dakpannen zijn iets duurder dan betonnen dakpannen maar worden vaak gekozen omdat het de woning een mooier uiterlijk geeft.

Betonnen dakpannen zijn iets goedkoper en kunnen sneller gelegd worden. Ze worden dan ook wel sneldekkers of snelleggers genoemd en worden in heel Nederland veel toegepast. Er is een uitgebreid assortiment betonnen dakpannen in vele kleuren en formaten. Ook zijn er verschillende soorten oppervlakte behandelingstechnieken mogelijk voor een langduriger bescherming tegen alle weersinvloeden.

Dakisolatie laten aanbrengen

Bij het vervangen van dakpannen kan er direct dakisolatie aangebracht worden.

Als het dak niet geïsoleerd is dan is het mogelijk om tijdens het vervangen van de dakpannen gelijk isolatie te laten aanbrengen. Hierdoor heeft uw woning in de winter minder verlies van warmte waardoor u op uw stookkosten bespaard. Daarbij houdt het in de zomer ook warmte buiten.

Wij werken alleen met A-kwaliteit isolatiemateriaal waardoor u mogelijk ook in aanmerking komt voor subsidie.

dakpannen

Neem contact met ons op

Oude Moerstraatsebaan 106 4614 RS Bergen op Zoom

06 17 276 503

info@dakdekkersbedrijfbreedt.nl